Hur du öppnar och spelar en bok – EasyReader för Mac (10.15 Catalina)

I denna video presenteras hur du öppnar, spelar och läser en bok med EasyReader. Se fler videor på <a href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLO2Cuw0FJsbz6p_1GZm_nLeLXtkQauBIf">https://www.youtube.com/playlist?list=PLO2Cuw0FJsbz6p_1GZm_nLeLXtkQauBIf</a> Ta reda på mer på <a href="https://www.legimus.se/102552/lasprogram-for-mac">https://www.legimus.se/102552/lasprogram-for-mac</a> Behöver du hjälp se information i programmets hjälpfil, besök oss online på <a href="https://www.yourdolphin.com/support">https://www.yourdolphin.com/support</a>, skicka ett email till <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a>

Transcript

I denna video presenteras hur du öppnar, spelar och läser en bok med EasyReader.

Du hittar dina nedladdade böcker i menyalternativet ‘Mina böcker’ placerad direkt under senast lästa bok i navigationspanelen. För att väja en bok att läsa, placera muspekaren över den specifika boken och klicka för att öppna boken.

När du har öppnat en bok hanteras uppspelningen antingen med hjälp av datormusen eller via tangentbordet. Klicka med datormusen på knappen ‘Spela’ placerad i mitten under läsfönstret. För att pausa/stoppa uppspelningen tryck på samma knapp igen. För att starta uppspelning via tangentbordet håll ned tangenten ’Option’ och tryck mellanslag. Använd samma tangenttryckning för att stoppa/pausa pågående uppspelning via tangentbordet.

För att navigera framåt respektive bakåt i bokens innehåll, håll ned tangenten ’Command’ och tryck samtidigt ’Pil höger’ för framåt respektive ’Pil vänster’ för att gå bakåt i innehållet.

Vi hoppas att du får mycket nytta och nöje av din EasyReader. Behöver du hjälp se information i programmets hjälpfil, besök oss online på yourdolphin.com/support, skicka ett email till [email protected] eller ring oss på Dolphin.”