logo

Dolphin Guide

Datorovana, inget hinder!

< produktöversikt

Nyheter i version 7 (released: 16/04/2013)

Guide version 7 erbjuder ett helt nytt utseende. Detta tillsammans med stabilitetsförbättringar och bug-fixar baserat på den tidigare version 6 innebär nu en ännu bättre användarupplevelse av Guide. Befintliga Guide-licenser behöver uppgraderas för åtkomst till framtida produktuppdateringar.

Nytt aktiveringssystem

Vi använder oss nu av ett nytt aktiveringssystem. Det betyder att vi nu har ett identiskt aktiveringssystem för alla Dolphin produkter. Nu är det därför möjligt att smidigt installera en en-användarlicens av Guide på två datorer, t.ex. på en stationär och en bärbar dator. Notera, för en en-användarlicens tillåts att en session av programmet körs åt gången även om det är installerat på två datorer samtidigt. Har man behov av Guide är aktivt samtidigt i parallella sessioner krävs alltid en fleranvändarlicens.

Photo of a computer screen showing the new Dolpin interface with Guide version 7

Nytt utseede, ny känsla

Vi har gett Guide ett nytt ansikte. Det nya ansiktet är ett alternativt användargränssnitt till det klassiska Guide utseendet. Tanken med det nya utseendet är att erbjuda ett alternativ som bl.a. innebär ikoner i tydliga färger till det olika menyalternativen i Guide. För att det skall vara enkelt att känna igen sig och växla utseende är menynamn och ordningen på de olika menyalternativen helt identiska mellan de båda alternativen. Precis som i det klassiska användargränssnittet gör man sina personliga inställningar för t.ex. färger i det nya utseendet.

Den svenska versionen av Guide startar som standard med det nya utseendet. Föredrar men det klassiska utseendet är det enkelt att byta. Det är självklart helt och hållet upp till användaren att välja det utseende man trivs allra bästa att jobba i.

Ny Internet Updater

Internet updater betyder att man direkt via internet kan få åtkomst till den senaste programversionen av Guide. Ett smidigt sätt att alltid enkelt hålla sitt program uppdaterat till senaste version.

Upplåsningsbara demo-versioner

För nya användare av Guide som först vill prova programmet erbjuds nu en upplåsningsbar demo-version. Precis som tidigare kan man ladda ned en demo-version av Guide från t.ex. Dolphins hemsida. Demo-versionen fungerar utan några begränsningar i 30 dagar. När som helst under den 30-dagars demo-perioden är det möjligt att med hjälp en upplåsningskod omvandla demo-versionen till en full programversion. Det innebär inga krav på av- eller ominstallationer, eller annat krångel. Det erbjuder också ett smidigt sätt att leverera programmet utan några som helst krav på fysiska leveranser. Förutom snabb leverans, insparade fraktkostnader erbjuds även ett rabatterat licenspris för licenser som levereras i form av en upplåsningskod. Givetvis erbjuds även fysisk leverans på skiva som ett leveranssätt.

 

För ytterligare information gå tilll vår sida för Guide produktinformation

Klicka här för att ladda ned en demo-version och testa Guide

Back to version history list