SuperNova version 12


Photo of the new packaging for SuperNova version 12Dolphins sortiment av skärmläsare och förstoringsprogram har profilerats om till en "familj" av SuperNova programvara. Det finns nu fyra produktversioner i SuperNova-familjen, de olika versionerna har alla beskrivande tilläggsnamn:

Omprofileringen omfattar även produktlogotyper och paketering.

 

Välj din SuperNova-version!

Låt oss hjälpa dig att välja rätt SuperNova-version för dig...

SuperNova Access Suite logo

SuperNova Access Suite innehåller både förstoring och komplett skärmläsning, inklusive styrning av punktskriftsskärm. Access Suite är perfekt för personer som har behov av att förstora bildskärmens innehåll och få innehållet uppläst med sin favoritröst. Lägg därtill möjligheten att få skärminnehållet visat på en punktskriftsskärm. I en och samma produkt möter Supernova Access Suite behoven för organisationer som vill kunna stödja användare med olika slags synskador. SuperNova Access Suite innehåller samtliga funktioner som finns i SuperNova Screen Reader och SuperNova Magnifier i en och samma produkt. Med Access Suite kan man skapa kraftfulla skript för att anpassa tredjepartsapplikationer så att dessa fungerar optimalt tillsammans med hjälpmedelsprogrammet. Allt detta backas upp av Dolphins omfattande produktdoumentation, användarsupport och ackrediterade utbildare.


SuperNova Screen Reader logo

SuperNova Screen Reader erbjuder komplett skärmläsning, inklusive styrning av punktskriftsskärm till personer med en synskada så att dessa kan använda Windows och tredjepartsapplikationer. SuperNova Screen Reader annonserar automatiskt den aktuella positionen när du flyttar runt i Windows. En "Läsmarkör" används för att kunna läsa text där tangentbordsstyrning saknas, exempelvis på Internet och i PDF-dokument. Supernova Screen Reader erbjuder högklassiga talsyntesröster och är kompatibel med de senaste punktskriftskärmarna. SuperNova har stöd för förkortad och oförkortad punktskrift. SuperNova Screen Reader är anpassningsbar så att mängden tal som annonseras och mängden information som presenteras på punktskriftskärmen blir precis så mycket eller lite som man önskar.


SuperNova Magnifier logo

SuperNova Magnifier förstorar bildskärmens innehåll så att personer med en synskada kan använda Windows-program. Färgscheman, Anpassningsbara muspekare, Textremsan, Fångade områden, True Font-teknik och Stöd för användning av flera bildskärmar kopplade till en dator betyder att SuperNova Magnifier även gör det innehåll som är besvärligast att se fullt åtkomligt.


SuperNova Reader Magnifier logo

SuperNova Reader Magnifier innehåller samtliga funktioner som finns i SuperNova Magnifier. Utöver detta läser SuperNova Reader Magnifier upp text som står på skärmen (men inte underliggande information) med hjälp av en högklassig talsyntesröst. Reader Magnifier läser text under muspekaren och text i dokument. SuperNova Reader Magnifier markerar text på skärmen i takt med att den läses upp löpande. SuperNova Reader Magnifier är en idealisk lösning för de användare som inte har behov av komplett, mer kraftfull skärmläsning som erbjuds i Supernova Screen Reader eller SuperNova Access Suite.

 

Jämför funktioner i de olika SuperNova-versionerna.

För detaljerad information om vad de olika SuperNova-produkterna erbjuder, se komplett funktionsjämföresle.